Asverstrooiing      

Asverstrooiing op de Waddenzee is een bijzondere mogelijkheid op de Klipper Anna . Vaak heeft de overledene aangegeven dat hij of zij de as op zee uitgestrooid wil hebben. Ook kan het zijn dat de nabestaanden, na de as al geruime tijd in de urn te hebben bewaard, alsnog besluiten om deze aan de zee toe te vertrouwen.Wij weten uit ervaring en reacties dat een asverstrooiing op de Waddenzee een zeer bijzondere dimensie toevoegt aan het definitieve afscheid van een dierbare.

       

De Waddenzee is van ongekende schoonheid en dat alleen al zou reden genoeg moeten zijn om voor dit gebied te kiezen. de Klipper Anna biedt u een onvergetelijk afscheid. Uw gezelschap (meestal een kleine, intieme kring van nabestaanden) gaat aan boord van een historisch zeilschip voor een tocht van een paar uur op het Wad. Behalve uw gezelschap zijn alleen de schipper en zijn matroos aan boord, dus de intimiteit en anonimiteit kan volledig worden gewaarborgd. Desgewenst wordt U ontvangen met koffie en koek. We varen naar een rustig plekje op het Wad en gaan daar voor anker of laten het schip drijven op de stroming. Dan is het moment gekomen om de as van de overledene aan de zee toe te vertrouwen. De as wordt, al dan niet begeleid door muziek, op het water uitgestrooid. Daarna kunt u  bijvoorbeeld rozenblaadjes of bloemen bij de plek uitstrooien. De as wordt dan met de stroom meegenomen ver het zeegat uit.......... Vervolgens varen we weer terug naar de haven.

       

Dit is een unieke en zeer mooie en waardige manier van asverstrooiing en laatste afscheid nemen. En omdat wij begrijpen dat het om een emotionele gebeurtenis gaat, wordt elke aanvraag met grote zorg en respect omgeven.

Voor informatie en offerte :ray@klipperanna.com  of 0651506751

Website www.klipperanna.com

of ga naar  www.tsc-nederland.nl